GRØNNERE INNOVATION

Bæredygtighed er centralt for os, og vi er forpligtet til at reducere vores fodaftryk på planeten.

Vores mål er at skabe "grønne" innovationer, der gør det nemt at passe og holde vores udstyr friskt, så vi ikke behøver at købe nyt gear grundet lugtgener.

Det er det der driver os, og vi inviterer forbrugere, brands og organisationer til at slutte sig til os. Hold det friskt og få det til at holde længere.

AT VÆRE ET "GRØNT" MENNESKE

Bæredygtige valg burde ikke være vanskelige. SmellWells produkter er derfor klimaneutrale og produceret med den mindst mulige indvirkning på miljøet.

De anvendte materialer og ingredienser er bæredygtige og så vidt muligt genanvendte, genbrugte eller komposterbare. Vi forsøger konstant at forbedre os selv.

I løbet af 2021 udskiftede vi således alt plastik, der tidligere blev brugt i vores emballage. Dette er blot et skridt i den rigtige retning.

STØTTER FÆLLESSKABER

SmellWell startede fra en græsrodstilgang og brandet er bygget op gennem et fælles samarbejde med professionelle sportsudøvere såvel som glade motionister.

Vi støtter ungdomsaktiviteter, teams og fællesskaber samt cirkulære økonomiske initiativer over hele verden. Vi er konstant på udkig efter nye måder at gøre en forskel på, så hvis du har en idé til noget, kontakt os da meget gerne.