CEP - Enjoy the pressure

CEP er et tysk kvalitetsbrand produceret af medi GmbH, som siden 1951 har produceret medicinske kompressionsprodukter og leveret disse til hele verdenen fra egen fabrik placeret i det sydtyske. I 2007 besluttede man sig for at bruge selvsamme teknologi og viden til også at kunne producere og levere produkter til sportsbrug. CEP så derfor her dagens lys.

Siden starten har CEP's sortiment øget sig gradvist indenfor diverse strømper til forskelligt behov til sport såvel som hverdagsbrug og sortimentet spænder derfor nu meget bredt. Udover strømper har CEP også dygtiggjort sig i at producere forskellige orthopædiske produkter som diverse knæbind, achillesstøtte, svangsenestøtte m.fl. Ligeledes producerer man nu også en super fed og komplet beklædningslinie til løb og andet sport.

Da Hoejberg & Friends ApS udelukkende fungerer som agent for brandet CEP, har vi generelt ingen af deres produkter liggende på eget lager. Alle leverancer kommer derfor direkte fra Tyskland, hvor man kan bestille fra via et btb-login. Ønsker du således at blive forhandler af CEP's fantastiske produkter, send os da en email på info@hoejberg.org.

Hvilke produkter CEP har i sortimentet kan ses ved at klikke her.

 

CEP logo